AA2016-Hjerte-Rebecca

Vores nye naturligt Glutenfrie, Laktosefrie og Veganske, Rebecca´s Banankage.

Rebecca´s Banankage er naturligt glutenfri, laktosefri og vegansk.

Den er “bake off”, det vil sige at den opbevares på frost indtil den skal bruges, og skal så bages i din ovn, så du har en helt ny friskbagt Banankage, når det passer dig.

Der er mange glutenfrie melblandinger på markedet i dag, men de fleste indeholder hvedestivelse. Hvedestivelse er en billig løsning, der ofte anvendes i billige “glutenfrie” melblandinger. Vi har undgået hvedestivelse i vores glutenfrie Banankage, da vi synes at det skal være så rent som muligt, og desuden være en mulighed for hvedeintolerante personer som ikke tåler hvede eller hvedestivelse.

Kombinationen af de omega-3 righoldige råvarer som chia, loppefrøskaller, og så selvfølgelig bananer og olivenolie med mere, gør vores Banankage til noget helt særligt.

Vi ved at mange glutenallergikere og hvedeintolerante er meget bevidste om, hvilken slags kage de ønsker at spise. Dette har vi efter bedste evne forsøgt at imødekomme med vores glutenfrie Banankage.

Vores glutenfrie Banankage er i øvrigt også laktosefri og vegansk,

Tidens trend er at vælge sund og næringsrig kvalitet fremfor discount, og denne Banankage er vores bidrag til den bevidste forbruger, der ønsker at have et sundere valg.

Udviklet i samarbejde med Madgudinden/Karina Villumsen

Banankage forhandles i henholdsvis poser med 4 stk á 110 gram og 8 stk á 110 gram.

 

Opbevaring: Minimum -12 °C.
Fremstillet: 6 måneder før “Bedst før ”
Tilberedning: Optøes i køleskabet i et døgn.
Bages i forvarmet varmluftovn ved 210-220 °C i ca. 13 min .
Færdigbagt Banankage kan holde sig minimum 5 dage i køleskab.

 

Ingredienser: Bananer (30 %), glutenfri melmix (ris, tapioka, kartoffel og xanthan gummi), sirup, vand, olivenolie, chiafrø, bagepulver, loppefrøskaller, kardemomme

Energi: 1.73 kJ / 255 kcal

Protein: 1,9 g

Fedt: 8,7 g

– heraf mættede fedtsyrer 1,3 g

Kulhydrat 42,8 g

– heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 8,9 g

Salt/Natrium 0,05 g

Køb Rebecca’s Banankage i vores webshop