Vores nye naturligt gluten- og laktosefrie “rugbrøds” kiks med rosmarin & havsalt
Vi bruger vores hjemmebagte gluten- og laktosefrie Laura “rugbrød”, som skæres i tynde skiver, og lægges ud på en bageplade, hvor de sprøjtes med den bedste italienske ekstra jomfruolivenolie. På denne måde sikrer vi at kiksene ikke ‘bader’ i olie.
Herefter drysses de med fransk middelhavsalt og rosmarin, før de bliver tørret ved lav varme i ovnen, hvilket sikrer størst mulig smag og sprødhed. De glutenfrie “rugbrøds”kiks er glutenfrie, laktosefrie og veganske.
Bagt med kærlighed.
[tabs]
Husk “rugbrøds” kiksen skal opbevares tørt og ikke for køligt, og har fra den dag de forlader vores bageri,
12 uger hvor den er garanteret vores gode smag.
“Rugbrøds” kiksene forhandles i 100 gr poser.
Glutenfri melmix (majsstivelse, teffmel, knust psylliumfrøskal,
oligofruktose, fortykningsmiddel (E412)), vand, solsikkekerner, hørfrø,
rismel, græskarkerner, olivenolie, rosmarin, sesamfrø, mørk sirup, gær, æble
eddike, chia frø, carob pulver, salt tilsat jod.
Energi: 1459 kJ / 349 kcal
Fedt: 19,4 g
– heraf mættede fedtsyrer 2,7 g
Kulhydrat 34,5 g
– heraf sukkerarter 2,7 g
Kostfibre 5,5 g
Protein 6,4 g
Salt 1,5 g