Thunberg er et lille bageri som sætter en ære i at fremstille vegansk bagværk, som er naturligt glutenfrit, laktosefrit (mælkefrit) uden at det går ud over hverken konsistens eller smagsoplevelse. Vi bager helt uden hvede, gluten, mælk, æg, honning, nødder(*) og animalske råvarer, så vores bagværk kan spises af veganere, vegetarer, multiallergikere, dig der lider af cøliaki eller laktoseintolerans eller dig der er low FOODMAP-diæt.
Hos Thunberg sætter vi kvaliteten i højsædet og skaber vores egne produkter som er smagfulde og lækre, med masser af kerner, frø og gode råvarer – lige efter tidens fuldkornstrend og øvrige trends. Vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller udsende, og vi bruger kun de bedste råvarer som f.eks. ekstra jomfru olivenolie, koldpresset rapsolie, groft middelhavssalt og økologisk rørsukker – og så har vi vores egen hjemmelavede surdej.
Det er vores mission at så mange så muligt skal få glæde af vores produkter, og derfor arbejder vi intenst på at få de bedste smagsnuancer frem og sikre den lækreste konsistens. Thunbergs bagværk er luftigt og saftigt og med sprød skorpe. Vi tager udgangspunkt i traditionelle kager og brød, og udvikler vores opskrifter herefter. Vi synes nemlig, at alle skal have lov til at spise lækkert bagværk, også selvom de ikke kan tåle det traditionelle.