Her vil du kunne finde anmeldelser af vores produkter:
Thunbergs brød er det bedste 😍
Thunbergs brød er det bedste 😍 citrongræs/chili tofu, hvidløg, rødløg, avocado, hummus, chili. Brødet fås i en del coop butikker og kommer i forskellige varianter. Jeg rister altid det kan jeg bedst lide.
VEGANSK jordbærkage!
VEGANSK jordbærkage fra @thunbergfood – fås i meny. Jeg er vild med den! Står på frost så skal ud af fryseren og på køl 4 timer før den skal spises. Er det hele værd. Virkelig god!! Tak @thunbergfood ps.: kan deles – men anbefaler man spiser den hele selv, så smager den bedst 😅 👉🏼 find alle forhandlere på thunberg.biz
@veganskunivers
Hvis jeg fortæller dig, at den her jordbærkage både er vegansk og glutenfri. Tror du så på mig? 🍓 Jeg havde nok ikke, men den er altså god nok. Jeg har i samarbejde med @thunbergfood fået lov til at smage en masse af deres brød og kager, og jeg glæder mig! Flere af jer efterspørger glutenfrie ting, og ofte er de produkter jeg viser jer ikke glutenfrie. Derfor synes jeg det er helt fantastisk at få lov til at vise jer både 100% veganske og glutenfrie produkter, så vi alle kan være med 😻
Oven i det vil jeg også meget gerne støtte de her små firmaer, som virkelig gør en forskel. Så sejt at alle deres produkter er veganske og glutenfrie, samtidig med at det stadig smager hammer godt! Jeg er ihvertfald ked af, at jeg ikke fik flere jordbærtærter med, for hold nu op den smagte lækkert! Det overrasker mig gang på gang hvor fantastisk det er at have valgt en vegansk livsstil til 🌿
Tjek @thunbergfood ud, og find ud af hvilke produkter der er i nærheden af dig ✨
Veggie burger
Vi elsker burger hjemme ved os. Når jeg kan være med på glutenfri manér er det ingen undtagelse. Så da Thungberg havde lanceret en ny grovere burgerbolle kom der hurtigt burger på menuen. Jeg havde glemt at tag kød op så det blev til en veggie udgave og selv min ellers kød-glade kæreste blev imponeret over mine alternative bøffer.
Burgerbollerne fra Thungberg kunne førhen sammenlignes med den traditionelle hvide burgerboller, hvilke ikke lige faldt i min smag. Jeg er mere til en grovere udgave som også giver mere smag, fibre og mæthed. De nye boller er både grove og luftige med en sprød overflade. Godkendt herfra!! Prøv dem.
Burger med sunde frites
Det skal da slet ikke være en hemmelighed, at jeg godt kan lide usund mad :-).
Og jeg ser ingen grund til, at opføre mig sådan helt hellig fordi jeg lever af
at træne og fordele sund kost ud i folks velvillige kroppe.
Der må være en oplagt mulighed i ny og næ, til at sætte sine tænder i noget frådende junk.
Nu er denne burger så slet ikke så usund som jeg får det til at lyde.
Jeg kunne også kalde den sund burger i overskriften,
men jeg synes ikke alt skal klinge sundt hele tiden.
Denne her burger med tilhørende sundere pommes fritter
{søde kartofler tilberedt i ovnen uden olier}
Avokado
Vegansk ost fra Føtex
{æv, jeg fik den ikke smeltet ordentligt – det må blive næste gang}
Iceberg
Tomater
Rødløg
Vegansk burger fra Rema1000
Glutenfri veganske buns fra Thunberg
Lækker musli fra Thunberg Kiks
Der findes ikke noget bedre end en god morgenmad eller lækker snack i løbet af dagen.
Hvis man ikke spiser morgenmad, er dette en god anledning til at komme i gang. Det er sundt og det er kræs.
Muslien her, fra Thunberg tog jeg med på ferie til Seychellerne, sammen med glutenfri havregryn, fordi jeg næsten ikke spiser gluten og derfor ville være sikker på, at jeg kunne få noget at spise. Desuden lavede jeg proteinkugler af det også som jeg også tog med på turen.
Man kan sagtens lave proteinbarer og kugler af muslien, grundet smagen og konsistensen.
Musli kommer i to varianter:
Som det måske ses, nåede jeg at spise af det før jeg fik taget billederne. Der skal jo smages på sagerne.
Protein kugler af muslien. Den med (vegansk) chokoladeovertræk er med kokos. De var med hele vejen fra Danmark og blev nydt på både flyver og på Seychellerne. Jeg skal da love for, de kan holde sig – mini bar blev til mini mad lager.
Morgenmad, der mætter (og vægttab)
“Jeg er i gang med at lægge min kost lidt om og smide et par kilo eller mere.
Det kommer ovenpå en omgang med allergi, der påvirker min lungefunktion rigtig meget.
Jeg har i nogle år vidst, at jeg er allergisk overfor tomat, men nu er jeg også under mistanke for mælkeallergi.
Og det, at jeg nu skal undgå mælkeprodukter fuldstændigt, har krævet, at jeg tænker en del anderledes, hvad angår min kost.
Oveni alt dette med allergierne så fik jeg af vide af min læge, at det måske ville kunne hjælpe lidt på vejrtrækningen,
hvis jeg smed nogle kilo.
Så projekt omlægning af kosten blev startet for cirka 2,5 måned siden.
Som det er nu, så forsøger jeg at spise omkring 1300 kalorier om dagen, jeg har tabt 7,5 kilo, og har fundet ud af, at man faktisk kan spise rigtig meget lækkert, som ikke indeholder mælkeprodukter.
Noget af det jeg synes var svært, var at sammensætte min morgenmad, så jeg ikke fik for mange kalorier, men samtidig følte mig mæt.
Men det har jeg også fundet løsninger på.
Her viser jeg min morgenmad fra 3 forskellige dage. Alle tre måltider indeholder under 500 kalorier, og har fungeret rigtig fint for mig, som lækker morgenmad, der har mættet godt.
Indlægget her er sponsoreret af Thunberg, som har foræret mig lækre rugbrød som vareprøver i forbindelse med min kostomlægning. Du kan læse meget mere om Thunberg her.
De rugbrød, jeg har spist, hedder ”Laura´s” og er både gluten og laktosefri og helt uden hvedestivelse samt vegansk. Jeg synes virkelig det er top lækre rugbrød med både god smag og konsistens. Helt sikkert en anbefaling fra mig.”
Det nye gluten- OG laktosefri rugbrød i klassen
“Jeg har fået lov at prøve de nye lækre rugbrød fra Thunberg. De har været så seje at starte en helt ny glutenfri linje som indtil videre indeholder dette “Lauras” rugbrød og “Amalies” Skole rugbrød samt 2 slags lækre rugbrødskiks lavet på disse rugbrød med krydderier på den ene.
Selvom jeg selv bager mit dejlige surdejsbrød jævnligt, synes jeg det er virkelig godt at have disse liggende i fryseren til når man ikke lige har tiden til at bage selv. Det skal bare tø natten over og bages færdigt i 20-25 minutter. Gør man det, har man et utroligt velsmagende og lækkert luftigt brød, der holder godt og bliver saftigt hvis det ligger i en lukket pose i køleskabet.”
“Når man begynder at spise glutenfrit, kommer man hurtigt til at savne smagen af rugbrød.
Der findes mange opskrifter på noget der minder om, men det bliver aldrig helt det samme…
For nyligt fik vi lov til at smage et glutenfrit og mælkefrit rugbrød fra Thunberg Kiks.
Rugbrødet købes på frost og bages færdigt derhjemme.
Det glutenfrie rugbrød får en dejlig sprød skorpe og brødet smuldrer ikke, når man skærer i det.
Det kan endda skæres i helt tynde skiver – men det er nemmest efter at brødet er kølet lidt af.
Smagen minder meget om traditionelt rugbrød, og brødet har ikke den glutenfrie eftersmag,
som ellers ofte er til stede, når man forsøger at bage glutenfrit brød.
Min kæreste, der tåler gluten, spiste også glædeligt det glutenfrie rugbrød.”
“Jeg blev kontaktet af Thunberg Kiks (Schmith & Thunberg ApS), da de har lavet et glutenfrit og laktosefrit ‘rugbrød’, som de gerne ville have, jeg skulle prøve. Det er et glutenfrit ‘rugbrød’ uden hvedestivelse, mælkeprodukter, mærkelige e-numre og konserveringsmidler.
Det sælges efterhånden i flere butikker og findes på frost. Det er nemt at lave, fordi man køber rugbrødet på frost, lader det tø op natten over og bager det i 20-25 minutter ved 210 grader. Herefter kan det holde sig op til 5 dage (se kommentaren under indlægget med holdbarhed i en glascontainer i køleskabet på 48 dage!!!).
Rugbrødet ligner et almindeligt rugbrød, og ved en smagstest i min familie, hvor jeg samlede et par familiemedlemmer og brugte rugbrødet med almindeligt pålæg, var der ingen, der savnede et almindeligt rugbrød.
Det skal lige siges, at jeg er den “unormale” i min familie. Det er mig, som altid har mærkelige retter med, glutenfrit brød, kager og mælkefrit mad. Så de andre familiemedlemmer er ikke vant til glutenfrit brød.
Derfor var det også en fornøjelse at kunne servere dette glutenfrie ‘rugbrød’ for dem, og se skiverne blive spist lidt efter lidt.
Jeg kan i hvert fald godt anbefale dette rugbrød til familier, hvor det skal være nemt, hvor man ikke har mulighed for at bage eller bare ikke har tid.”
“Jeg er så heldig, at jeg har fået lov til at smage på et nyt glutenfrit rugbrød fra Thunberg Kiks og det var simpelthen så godt, at jeg måtte dele oplevelsen med jer.
Siden jeg fik konstateret cøliaki, har mit indtag af rugbrød været meget begrænset.
Jeg synes det man kan købe som vakuumpakket smager aldeles forfærdeligt og jeg har kun brugt det i nødssituationer.
Dog har vi en bager her i Odense, som bager glutenfrit på bestilling, men der træder omstændigheden allerede ind.
Derfor sprang jeg glad til, da jeg hørte om brødet fra Thunberg Kiks. Det er lavet helt uden hvedestivelse, så selv de meget sensitive kan være med.
Produkterne er lavet uden gluten og laktose men er derudover også veganske.
Thunberg Kiks leverer som ”bake off” til flere forskellige forhandlere landet over, blandt andet Magasin.
Du kan finde deres liste over forhandlere lige HER.”
DET LÆKRESTE, NATURLIGT GLUTEN- OG LAKTOSEFRI RUGBRØD!
“Jeg har fået lov at smage et rigtig lækkert glutenfrit rugbrød.
Nu har jeg jo så allerede afsløret hvad jeg synes om det, for det smager så tæt på “rigtigt” rugbrød jeg kan mindes!
Det er firmaet Thunberg Kiks, som står for brødet. Firmaet laver indtil videre glutenfri rugbrød og glutenfri rugbrødskiks, en med havsalt og en med rosmarin og havsalt.
Dem har jeg dog ikke smagt, men jeg forestiller mig at de må være SÅ gode til ost!
Nå, tilbage til rugbrødet. Det kommer på frost, og så skal det lige tø ca 24 timer i køleskabet. Herefter skal det bages i 20-25 minutter, og så er der friskbagt, velduftende rugbrød!
Og så er det både naturligt glutenfrit og helt uden laktose!”
RUGBRØD-TASTISK!
“Jeg ved ikke om i kender Thunberg? Men Thunberg er et mindre lokalt bageri, beliggende i Kvistgård tæt ved Helsingør. De bager kun vegansk, glutenfrit, laktosefrit og har virkelig fokus på kvalitet i alt hvad de producere. Deres vare sælges kun i få butikker eller på deres webshop, og havde derfor ikke hørt om dem. Men må hånden på hjertet sige at det er nogen helt igennem fantastiske produkter de har.
Som jeg var inden på før er duften af hjemmebag, for ikke at nævne smagen altså bare noget helt andet. Og lige præcis dét er noget af det som Thunberg lægger vægt på i deres produkter, for efter at de nøje har udvalgt de bedste ingredienser og bagt deres produkter, fryser de dem. Som forbruger køber man så det eksempelvis frosne rugbrød, tør det op et døgn i køleskabet og efterfølgende bager man det i egen ovn. Wupti, lækkert hjemmebagt brød på kun cirka 20 minutter! Plus man får den skønne duft i hele huset. Jeg er vild med det!”