Den Gode Smag


Vores motto er “Bagt med kærlighed”.

Hos Thunberg sætter vi kvaliteten i højsædet og skaber produkter, som er smagfulde og lækre, med masser af kerner, frø og gode råvarer -lige efter tidens fuldkornstrend og øvrige trends.

Vi ønsker at bage brød, boller og kage, med højest mulig standard og vi går ikke på kompromis med kvaliteten.

Vores naturlig glutenfrie, laktosefri og veganske, ’rugbrødskiks’, ’rugbrød’, boller og kager bager vi selv i egne ovne. Vi bruger kun de bedste råvarer; som fx ekstra jomfru olivenolie, og groft middelhavssalt.

Vi arbejder intenst på at få de bedste smagsnuancer og næringsrige profiler frem i vores produkter. Derfor samarbejder vi med Karina Villumsen, der også vejleder i udviklingen af nye produkter. Karine har i mange år har haft bloggen Madgudinden, og har udgivet indtil videre syv bøger om mælkefri og glutenfri kost.

Alle Thunbergs eksisterende og nye produkter, er både naturlig glutenfrie, laktosefrie og veganske. Det vil sige at vi bager helt uden hvede, gluten, mælk, æg, honning, nødder og animalske råvarer. Dette giver gode muligheder for multiallergikere, intolerante personer, cøliakere, personer på Low FODMAP diæt, samt vegetarer og veganere.